Pages

Lastenvaatteiden vaihtopäivä Keravalla - Clothes swap


Kolme viikkoa sitten Keravalla järjestettiin lastenvaatteiden vaihtopäivä. Monenlaisilla vaihtotoreilla olen käynyt vuosien saatossa ja aikanaan järjestänyt niitä itsekin, joten innolla suuntasin Keravan kirjastolle pari täyttä muovikassia mukanani.  

Ja tässä vaihtotorin idea:

Tuo tullessasi, vie mennessäsi on tapahtuma, jossa lastenvaatteet ja tavarat vaihtavat omistajaa ilman rahaa! 

Tuo siis nurkissasi lojuvat ehjät ja puhtaat lastenvaatteet ja tavarat kiertoon – vaihtoehtoisesti voit ottaa mukaasi tarvitsemiasi tavaroita ja sopivia vaatteita, ihan ilmaiseksi! 


Tapahtuman järjestäjinä olivat paikallinen yhdistys HYKKE (Hyvä kasvaa Keravalla) ja Keravan MLL, itse tapahtuman fb-sivut ovat  täällä.  

Vaihtotori toteutettiin kokonaan vapaaehtoisvoimin ja alempana kuvassa oleva Anni oli päävastuussa tapahtuman järjestelyistä,  tämänkertainen kierrätystori oli kolmas hänen järjestämistään. Annin lisäksi mukana oli parikymmentä vapaaehtoista ja sellaiseksi imoittautuminen oli tehty näppärästi google-docs:n avulla täällä, pitääpä laittaa tämä idea korvan taakse kun tulee tarvetta!

Three weeks ago a clothes swap was organized in the nearest public library by volunteers. No money was involved, and it was so fun to see happy people making good finds. All the clothes, toys, books and shoes  etc. were in quite good condition as can be seen from the pictures. The estimated number of visitors was  around 300-400.



Ovella tulijoita vastaanottamassa ja neuvomassa oli Anni.



Tarjolla oli paljon monenlaista tavaraa, pienten lasten vaatepöydät aivan pursusivat tavaraa, näissä isompien lasten pöydissä tavaraa oli hieman vähemmän.





Juhlavaatteille oli oma rekkinsä!
Party clothes!




Ja tässä vain pieni osa kengistä
Just a tiny part of those shoes



Paikan päällä oli kova kuhina! Järjestäjät arvioivat, että vaihtotorilla oli n. 300-400 kävijää. Seuraava vaihtotori järjestetään ensi tammikuussa ja silloin tapahtumalle etsitään suurempi paikka.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...